Ulje e madhe e çmimeve të derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut

Kreu i Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), Marko Bislimovski njofton se nga mesnata do të ketë zbritje të madhe të derivateve të naftës.

Sipas tij dizeli do të ulet për 5 denarë, Euro Super BS-95 për 3.5 denarë dhe Euro-Super BS 98 për 4 denarë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share