Toshkovski: Fama e cila është krijuar në opinion sa i përket Tetovës dhe Gostivarit është bërë me fajin e Qeverisë

Ministri Toshkovski në emisionin Ora e Parë në Klan Maqedoni tha se Fama e cila është krijuar në opinion sa I përket Tetovës dhe Gostivarit është bërë vetëm me fajin e Qeverisë.

”Fama e cila është krijuar në opinion sa I përket Tetovës dhe Gostivarit është bërë vetëm me fajin e Qeverisë…për shkak se unë, bashkë me zv ministrin plotësues kërkuam që në cdo stacion policor kompetent, gjejësishtë SPB kompetente, të cilat janë në Maqedoni, të vendosen kryeshefa, nga ana ime dhe nga ana e ministrit plotësues kryeshef plotësues, të cilët do duhet të japin maksimumin dhe të garantojnë siguri gjatë procesit zgjedhor…qeverija është ajo e cila e keqpërdori ligjin…1.37.00 në të gjitha njësitë tjera qeverija më dha leje ti vendos kryeshefat përvec në këtë zonë, gjegjësishtë zonën 6” – tha Ministri Toshkovski. /tvklan.mk/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share