Tiranë / Policia Rrugore sensibilizon shoferët me një mënyrë të veçantë: I ndalon dhe u vendos të shohin disa pamje

Policia e Tiranës ka vendosur që mbrëmjen e së shtunës të përdorë një qasje tjetër ndaj shoferëve të rrugës. Policët e ‘Rrugores’ pasi kanë ndaluar mjetet që kryenin shkelje i kanë ballafaquar me një mesazh sensibilizues.

“E dini arsyen e ndalimit? Sot do të kemi një qasje tjetër, sot nuk do të ndëshkojmë, por do të marrim 15 sekonda nga koha juaj, do të vini me mua, do të shihni pamjet filmike dhe pastaj do të vazhdoni”, u shpreh punonjësi i policisë.

Përballë tyre vunë imazhe nga aksidente të frikshme që kanë ndodhur në Tiranë përgjatë këtij viti.

“Këto janë ngjarje reale të ndodhura në Tiranë këtë vit. Kjo nuk ka lidhje drejtpërdrejt me juve, por duke qenë se jeni përdorues automjeti e dini se çfarë ndodh kur përfshihesh në një aksident”, shprehet punonjësi i policisë.

Ndërkohë mesazhi sensibilizues i Policisë Rrugore mbyllet me shprehjen: Ndaloje shpejtësinë, para se ajo të të ndalojë ty./tvklan.al

Lexo gjithashtu
Total
0
Share