TIËSTO në Shkup! 16 Qershor, stadiumi i ARM-SË

DJ dhe producenti i njohur botëror TIËSTO do të mbajë koncert  në Shkup, më 16 qershor në stadiumin e ARM-së

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

TIËSTO është i vetmi artist që mban me krenari dhe meritë titujt, “The Pope ofEDM” dhe “The greatest DJ of all time” sipas revistës Mixmag, “Nr. 1 DJ “sipas revistës Rolling Stone dhe” The Godfather of EDM “sipas Billboard.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Bota kohë të gjatë nuk mban mend hit më të madh dhe më të dëgjuar se “The BUSINESS” – botim me miliona shikime që pushtoi listat botërore.
Seti i tij ekskluziv 90-minutësh në Shkup do të shoqërohet me produksion të klasit botëror dhe kompleks, për të mundësuar gjithë përvojën dhe kënaqësinë e ushtrisë së tij të fansave që vijnë në Maqedoni nga i gjithë rajoni, veçanërisht për performancën e tij më 16 qershor. Publiku maqedonas dhe rajonal do të kenë mundësinë të shijojnë shumë nga hitet e tij, duke përfshirë: “The Business”, “The Motto”, “Don`t be shy”, “BOOM”, “Ritual”, “Secrets” dhe shumë të tjera.
Performanca e Tiësto-s do të mbahet 100% sigurt në stadiumin e ARM-së, jashtë, pavarësisht nga rrethanat e motit atë natë; emisioni i tij për shkak të efekteve piroteknike është i destinuar ekskluzivisht për ambient ​​të hapur!

Biletat shiten në të gjitha pikat e shitjes në rrjetin e Avalon në mbarë Maqedoninë, online në avalon.mk dhe në pikat rajonale të shitjes në tickets.rs, gigstix.com dhe eventim.bg.

 

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share