The Rock flet për kandidimin për president

The Rock ka reaguar së fundmi ndaj aludimeve se do të kandidojë për president

Në një intervistë për CBS Sunday Morning aktori u shpreh se kjo gjë nuk është në planet e tij. “”Unë e dua vendin tonë dhe të gjithë në të. Por,më pëlqen gjithashtu të jem baba.” Johnson tregoi se të qenit baba i tre fëmijëve të tij ,Simone, Jasmine dhe Tiana është gjëja më e rëndësishme për të dhe do të jetë gjithmonë “Nr. 1”.

“Sidomos gjatë kësaj kohe, në këtë periudhë kritike në jetën e vajzave të mia. Sepse e di se si ishte të ishe në rrugë dhe të ishe kaqi zënë, saqë kam munguar për shumë vite për rritjen e vajzës sime të parë. Dhe këtë do të bëjë presidenca. Pra, prioriteti im nr. 1 janë vajzat e mia.”, u shpreh The Rock.

Në vitin 2021, aktori i shpjegoi PEOPLE-ve se të konsideroheshe si dikush që njerëzit e dëshironin në Shtëpinë e Bardhë ishte një “nder përulës”. Kjo ndodhi pasi një sondazh zbuloi se 46 për qind e të anketuarve do e mbështesnin nëse ai do të bënte një garë në të.

“Unë e dua vendin tonë dhe jam pafundësisht mirënjohës për mundësitë që kam pasur këtu. Si një fëmijë gjysmë i zi do të punoja shumë fort pasi e di se këmbëngulja hap dyert,” tha ai . “Në shumë mënyra, unë i jam borxhli vendit tonë.”

Johnson vuri në dukje në atë kohë, “Unë nuk jam politikan dhe nuk kam pasur ndonjëherë pasione politike. Dhe nuk jam i sigurt se kam durimin apo dorëheqjen për t’u marrë me politikën dhe politikanët. Por kur 46 përqind e amerikanëve thonë se duan që unë të bëhem president, kjo më detyron të ngrihem me përulësi dhe respekt, të dëgjoj dhe të mësoj.

Burimi: Anabel

Lexo gjithashtu
Total
0
Share