Taravari: Kjo qeveri nuk është stabile, 61 deputet janë në pikëpyetje

Në emisionin Klan Debat, ushtruesi i detyrës si kryetar i ASH-së, Arben Taravari tha se momentalisht kjo qeveri nuk është e sigurtë dhe është jostabile.

“Në momentin që po flasim kjo qeveri nuk e di se a mund të ketë 61 deputetë, nuk është stabile dhe nuk do zgjasë edhe shum, ne u munduam si çdo opozitë ta rëzoj qeverinë dhe kjo një ditë do të ndodhë sepse ndryshimi që e duan shqiptarët po vjen” – tha Taravari

Lexo gjithashtu
Total
0
Share