Tamara Jovanoviq: Rinia në Maqedoninë e Veriut, ndikohet nga rrjetet sociale

Në emisionin Klan Debat, analistja Tamara Jovanoviq tha se rinia ndikohet nga rrjetet sociale, ata lexojnë çka ju servohet pa fakte dhe nuk kanë njohuri rreth historisë.

”Të bëhem e sinqertë, rrjetet sociale nuk i din historinë dhe ndodhitë. Por vetëm lexojnë pa fakte, por ndodhin edhe shumë manipulime që na dërgojn neve dhe rinia ndikohet. Pra duhet trajnime nëpër shkolla, trajnime të ndryshme edukative që të kontribohet mos të ketë konflikte ndëretnike dhe ndërfetare në vend dhe më gjërë” – tha Tamara Jovanoviq, analiste. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share