Talat Xhaferi në Klan Debat: Nuk jam duke e mbrojtur qeverinë

Në emisionin Klan Debat, kryetari parlamentit Talat Xhaferi tha se nisma për referendum e pa lejuar.

‘Nisma për referendum është e pa lejuar në bazë të kushtetutës dhe unë e kam obligim mos ta lëshoj në procedurë, unë nuk e mbroj qeverinë ajo nuk ka nevoj ta mbroj unë. Un e mbroj institucionin që jam zgjedhur ta udhëheq dhe atë po e bëj” – deklaroi Talat Xhaferi në emisionin Klan Debat.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share