Sulm kibernetik në faqen e fejsbukut të Universitetit Shën Kirili dhe Metodi

Universiteti “Shën Kirili dhe Metodi” në Shkup kumtoi se në faqen e Facebook-ut të Universitetit është kryer një sulm kibernetik dhe aktualisht kontrollohet nga një subjekt i panjohur.

Nga atje kërkojnë ndjesë për shqetësimin e shkaktuar dhe përmbahemi nga të gjitha postimet në të, derisa shërbimet e Universitetit të marrin sërish administrimin.

Njëkohësisht nga univeristeti thonë se ju njoftojmë se të gjitha aktivitetet janë ndërmarrë në përputhje me Statutin e UKIM-it, legjislacionin pozitiv në vend dhe rregullat e funksionimit të Facebook.

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share