Stjuart Piç: Çdoherë nervozohem kur duhet të flas për historinë e këtij rajoni

Në emisionin Klan Debat, deputeti i ballkanit perendimor thotë se historia është e komplikuar në këtë rajon dhe gjithmonë kur flas për këtë nervozohem, tha Stjuart Piç

“Është e komplikuar dge çdoherë nervozohem kur hyjë në diskutim për historinë për këtë rajon. Çerçill ka thënë që rajoni krijon më shumë histori se sa që konsumon. Jam shumë i kujdessshëm për këtë. Nukjemi në vitet e 80-ta apo 90-ta. Jemi në vitin 2022 ku po bëhet një luftë”

Foli edhe për marrëdhëniet mes Beogradit dhe Prishtinës. Ai tha se është pro dialogut mes dyja vendeve dhe pret një prosperitet sa i përket bisedimeve mes dyjave vendeve. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share