Spasovski: MPB-ja dhe shërbimet gati për të siguruar Samitin e OSBE-së!

Ministri i Brendshëm, Oliver Spasovski, siç njofton KlanM, ka vizituar Shtabin në suaza të kaionit Operativ “OSBE 2023”, me qëllim të organizimit, udhëheqjes dhe koordinimit të masave dhe ativiteteve të sigurisë për Samitin e OSBE-në Shkup, ku gjatë dy ditëve të ardhshme, do të marrin pjesë mbi 70 delegacione nga vende të huaja.

Kryeshefi I Departamentit për mbrojtjen e personaliteteve dhe objekteve të caktuara, Aleksandar Nacevski, ka njoftuar Ministrin Spasovski, se shërbimet po ndërmarrin të gjitha masat e nevojshme, ku një pjesë e delegacioneve tashmë kanë mbërritur, kurse situata është normale.

Nga MPB,siç përcjell KlanM njoftojnë se Departamenti për operacione speciale policore, Departamenti për Çështje Kufitare, Departamenti për shkatërimin e krimit serioz dhe të organizuar, janë në terren dhe veprojnë sipas planit.

“Jam shumë I sigurtë se në mënyrën më të mirë do të tregohemi para botës. Shpresa të mëdha janë vënë për RMV-në. Është një sfidë serioze për MPB-në dhe shtetin” – ka thënë Spasovski./KlanMacedonia

Lexo gjithashtu
Total
0
Share