Spasovski: Këtë vit pensionohen rreth 870 persona nga MPB-ja, prandaj hapëm konkurs për 600 policë

Kreu i Policisë në Maqedoninë e Verit, Oliver Spasovski për konkursin ku pritet të punësohen rreth 600 policë të rri tha se kjo vjen si pasojë e pensionimit të 870 personave dhe na duhet patjetër punësime të reja në MPB.

“Këtë vit pensionohen rreth 870 persona nga Ministria e Punëve të Brendshme, kurse ne punësojmë 600 persona. Kjo është vetëm për krahasim, ta dini se nuk janë mjete shtesë që ne i kërkojmë në buxhet, por janë mjete që janë në dispozicion të MPB-së, punësojmë”, tha mes tjerash Spasovski duke shtuar se edhe në kohë krize ekonomike, siguria është shumë e rëndësishme për shtetin.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share