Smillevski bullizohet me vite në shkollë të mesme, detyrohet të shkojë në psikiatër (VIDEO)

Në emisionin Klan Debat Martin Smillevski tha see vite tëra ka qenë i bullizuar në shkollë të mesme Martin Smilevski, tashmë anëtarë në organizatën për sëmundje mendore “Mislla”. Ai shton se ende ka nxënës që gjatë gjithë kohës bullizohen në shkolla dhe kjo ndikon negativisht në shëndetin mendor.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

“Kur isha në shkollë të mesme më kanë bullizuar dhe më kanë keqtrajtuar dhe qysh atëherë kam filluar të shkoj në psikiatër. Nuk kisha ndihmë nga psikologu i shkollës. Ka shumë nxënës që janë viktima të bullizimit ndërsa askush nuk u ndihmon”, tha Smillevski. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share