Shqiptohen 134 masa në Shkup, 50 për tejkalim të shpejtësisë

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme vetëm në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 134 shkelje të rregullave të trafikut.

Janë shqiptuar 50 për tejkalim të shpejtësisë, 5 për ngasje të automjetit pa patentë shoferi, 22 për ngasje të automjetit pa patentë shoferi.

Sipas MPB-së janë shqiptuar edhe 4 gjoba për përdorim të telefonit, 6 për kalim në të kuqe dhe 9 gjoba për makina të paregjistruara.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share