Shkup: Në mesin e të arrestuarve për zhvatje edhe një polic

Policët e Njësisë për krim të dhunshëm – Njësiti për krim të dhunshëm dje ka privuar nga liria S.D.(61), N.K.(37) dhe M.R.(43), të gjithë nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimit se kanë kryer veprën penale “zhvatje”.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

S.D., për shkak të një borxhi të mëparshëm ndaj të dëmtuarit në vlerë prej 63.500 euro gjatë vitit 2004, deri në vitin 2019, me kërcënime i ka paguar rreth 440.000 euro. Në periudhën prej vitit 2019 deri më 30.06.2022, S.D., së bashku me N.K., në emër të M.R., punonjës policie, me kanosje për jetën, i kanë zhvatur mjete shtesë në shumë prej 560.000 euro me afat për pagesë deri më 30.06. 2022. Në të njëjtën kohë, duke marrë parasysh shumën, viktima ka rënë dakord me zhvatësit që të dorëzojnë 5000 deri në 10000 euro në javë, deri në pagesën përfundimtare prej 560.000 euro.

Pas masave dhe veprimeve të ndërmarra nga zyrtarët policorë, dhe në koordinim me Prokurorinë Themelore Publike Shkup, pas dorëzimit të parave në shumë prej 3.000 euro nga i dëmtuari, të tre personave u është hequr liria. Ata janë ndaluar në stacionin policor dhe sot (01.07.2022) kundër tyre është parashtruar kallëzim penal.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share