Shakira sërish në telashe financiare, kësaj radhe për një tjetër çështje

Shakira nuk është jashtë listës në frontin e taksave, pasi Spanja po e ndjek përsëri në një hetim të veçantë dhe asaj i është dashur të paguajë miliona, ndërsa prokurorët vazhdojnë të gërmojnë … kjo sipas një raporti të ri.

Shakira e zgjidhi çështjen e saj penale me qeverinë spanjolle javën e kaluar — pasi kishte shpenzuar rreth 27 milionë dollarë për të marrë një dënim më të lehtë pasi u përball me akuzat për mashtrim tatimor midis viteve 2012 dhe 2014. me një pranim në gjykatë që ajo bëri para një gjyqtari. Megjithatë, sipas një historie të fundit nga gazeta spanjolle El Periodico, ajo nuk ka mbaruar ende … sepse tani, prokurorët po shqyrtojnë mashtrimin e supozuar tatimor nga 2018, i cili është një rast krejtësisht i ndryshëm nga ai që u trajtua vetëm 6 ditë më parë.

Gazeta thotë se Shakira ka “depozituar” një shtesë prej 7.2 milionë dollarësh në këtë hetim të ri — edhe pse është e paqartë nëse kjo është thjesht një lidhje, në farë mënyre, ajo është duke u larguar për të qëndruar jashtë telasheve … ose nëse është një e re. Shuma e shlyerjes që ajo po paguan për të hequr tarifat. El Periodico, e cila citon burime anonime gjyqësore, e bën të duket sikur pagesa e fundit me para në dorë është një gjest nga Shakira për të marrë butësi të mëtejshme kur çështja përfundimisht të përfundojë. Megjithatë, media vëren se pagesa e saj nuk është tamam një pranim faji.

Nëse kjo është e vërtetë, dhe ajo përfundon duke i humbur këto 7.2 milionë dollarë. Ajo ka një vlerë neto të vlerësuar prej rreth 300 milionë dollarë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share