Sërish rriten çmimet e derivateve në RMV

Nga sonte në mesnatë do të rriten çmimet e derivateve, tregojnë të dhënat e Komisionit Rregullator të Energjisë. Benzinat rriten për gjysmë denarë, kurse nafta për 1,5 denarë.

Kështu, çmimi me pakicë i EUROSUPER 95 do të jetë 89 denarë, ndërsa EUROSUPER 98 do të jetë 91,5 denarë për litër.

Çmimi i EURODIZELIT sipas çmimit të ri do të jetë 93,5 denarë.

Për 1,5 denarë rritet edhe vaji ekstra i lehtë, i cili do të kushtojë 90 denarë. Çmimi i naftës për 1,1 denarë ulet dhe do të jetë 51,7 denarë për litër.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share