Serbia certifikon listën zgjedhore “Që ushtria të kthehet në Kosovë” në krye me të sanksionuarin e ShBA-së

Komisioni i Zgjedhjeve të Qytetit (GIK) në Serbi ka certifikuar listën zgjedhore “Që ushtria të kthehet në Kosovë – Misha Vaçiq”, të cilën e kanë dorëzuar një grup qytetarësh me të njëjtin emër për zgjedhjet e këshilltarëve të Kuvendit të qytetit të Beogradit më 17 dhjetor, është bërë e ditur pas seancës së mbrëmshme të GIK-ut.

Së fundmi, Departamenti i Shtetit dhe Ministria e Financave e Shteteve të Bashkuara të Amerikës shpallën vendimin për vendosjen e sanksioneve ndaj disa individëve nga Ballkani.

Në mesin e tyre janë Misha Vaçiq dhe Nenada Popoviq, si dhe një sërë subjektesh ekonomike dhe për shkak të lidhjes së tyre me aktivitetet e dëmshme të Federatës Ruse dhe me qëllim të menaxhimit funksional demokratik të rajonit.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share