RMV: Bilanci i 24 orëve, Kovid-19

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 1.185 teste dhe janë regjistruar 53 raste të reja me COVID-19:
• Shkup – 38
• Manastir – 6
• Kumanovë – 2
• Tetovë, Ohër, Shtip, Strumicë, Kërçovë, Berovë dhe Vinicë – nga 1.
Nga numri i përgjithshëm i rasteve pozitive (53), janë regjistruar 9 riinfeksione.
94 pacientë të shëruar nga:
• Shkup – 63
• Ohër – 7
• Manastir – 5
• Veles, Koçan dhe Berovë – nga 3
• Kumanovë dhe Negotinë – nga 2
• Prilep, Tetovë , Shtip, Strugë, Sveti Nikollë dhe Dibër – nga 1
Gjatë 24 orëve të kaluara nuk është raportuar asnjë humbje jete.
Sipas Regjistrit të personave të vdekur me diagnozë COVID-19 nga Termini im ,janë regjistruar dy humbje jete prej Shkupi (53 vjeç ) dhe Ohri (78 vjeç ), të cilët kanë humbur jetën në spital. Personat e raportuar kanë humbur jetën në periudhën prej 03-08.05.2022.
Janë kryer 1.185 teste përmes: ISHP-151, QSHP Shkup-30, QSHP Manastir-14, QSHP Prilep-6, QSHP Tetovë-14, QSHP Kumanovë-18, Klinika për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile-0, Mjekësi Ligjore-0, Spitali Laboratorik Kozle-6, KU Pulmologji me Alergologji-0, SPQ 8 Shtatori-0, Instituti i Mikrobiologjisë-65, Zhan Mitrev (Filipi i II-të) -29, Avicena-23, Biotek-68, Sistina-35, Laboratoria Laor -10 , Sinlab-7, Remedika-15, Plodnost-14, Genea-9, Nikob Lab-96, VFV Medikal -12, Eli Medika Plus-12, Royal Medika-0, Spektra-MM-3, Rapid Lab-6, Zhan Mitrev Strumicë -2, Nova Lab Diagnostika-0, Ramus-1. ISHP dhe IPSH (test i shpejtë)- gjithsej 539.
Deri më tani në vend janë kryer gjithsej 2.061.739 testime të COVID-19. Numri i përgjithshëm i personave të diagnostikuar me COVID-19 në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 312.345, numri i të shëruarve është 302.602, numri i atyre që humbën jetën është 9.311 dhe numri i rasteve aktive është 432.
Lexo gjithashtu
Total
0
Share