RMV: 511 raste të reja me Kovid-19

Në përputhje me të dhënat e Institutit për Shëndet Publik Minisitria e Shëndetësisë njoftonë se në 24 orët e fundit janë realizuar  1.489 testime nga ku janë diagnostifikuar 511 raste të reja me Kovid-19prej të cilëve 129 janë riinfektime.

Janë regjistruar 264 persona të shëruar, nuk janë regjistruar raste vdekjesh vetëm në përputhje me regjistrit për të vdkeur nga Termini im janë raportuar dy raste vdekjeshnjëri 72 dhe tjetri 88 vjet.

Që nga paraqitja e pandemisë e deri tani në vend janë bërë gjithsej 2.092.192 testime për Kovid-19,numri i përgjithshëm i të diagnostifikuarve me virusin korona në vend shënon 316.729, numri i pacientëve të shëruar është  305.503, numri i pacientëve të vdekur është  9.337, numri i rasteve aktive në vend është 1.889./KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share