Regjistrohen 297 raste të reja me koronavirus në Maqedoninë e Veriut

Janë regjistruar 297 raste të reja me KOVID-19 nga 1.113 teste të bëra në 24 orët e fundit, janë shëruar 180 pacientë.

Nuk ka të vdekur në 24 orët e fundit, por në regjistrin e personave të vdekur me diagnozë KOVID-19 nga “Termini Im” janë regjistruar dy persona të vdekur nga Shkupi, të moshës 80 dhe 71 vjeçare, me datë të vdekjes 29 dhe 30 qershor të vitit 2022. Njëri person ka vdekur në spital, ndërsa tjetri në kushte të shtëpisë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share