Ramiz Merko: Presim edhe më shumë turistë në Strugë këtë vit (VIDEO)

Në emisionin Klan Debat i ftuar kreu i Strugës, Ramiz Merko tha se:

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

”Sipas raporteve të agjensionit për turizëm edhe pse vjet ka qenë ende koha e pandemisë kemi pasur rritje për 46 % për ne kjo është një shtyerje dhe stimulim që të kemi edhe më shumë vitin aktual. Komuna e Strugës po bën ç’mos që një nga fushat primare të jetë Turizmi, sepse kemi predispozita, siç është liqeni, ambienti para liqenit, qyteti që dita ditës po merr format edhe më të mirë gjithashtu edhe vendbanimet rurale.” /KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share