Ramadani: Si mund të jemi me Rusinë, kur edhe vetë Putini fëmijët i mban në Perendim

Ismet Ramadani i ftuar në emisionin Klan Debat tha se:

”Neve si Maqedoni e Veriut edhe harta gjeografike disi na tregon vetë se me kë dhe nga kush duhet të drejtohemi, sepse të gjendesh në mesin e Evropës dhe të kërkosh alternativë tjetër mendoj se është një dështim. Ju e keni parë se edhe fëmijët e Putinit dhe gjithë politikanëve tjerë jetojnë dhe veprojnë në Perendim, pse ndodh kjo? Sepse ata e shohin si vend të sigurtë dhe më të lumtur për të jetuar andaj pse ne të kemi synim Rusinë kur vetë biznismenët rus veprimtaritë e tyre i zhvillojnë në Evropë” – deklaroi në Klan Debat, Ismet Ramadani.

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share