Ramadani: Për Amerikën është punë e vogël të na furnizojë me gaz dhe naftë Maqedoninë

Në emisionin Klan Debat, Ismet Ramadani foli edhe rreth krizës nga gazi dhe nafta.

”Për Amerikën është punë e vogël të na furnizojë me gaz dhe naftë Maqedoninë e Veriut pasi të arrihet marrëveshja, por mos të mendojmë ne se nënshkruam marrëveshje me SHBA-të dhe mos të mundohemi më të punojmë. Ne duhet të jemi të gatshëm për çdo gjë, duhet të jemi përgjegjës ndaj instrukcioneve të tyre” tha Ismet Ramadani. /KlanMacedonia/

 

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share