Ramadani: Nuk do lëshohet pe për gjuhën, identitetin maqedonas në marrëveshjen me Bullgarinë

Në emisionin Klan Debat, kryetari euro-atlantik në Maqedoni, Ismet Ramadani tha se:

”Ne nuk duhet të ngutemi me palën bullgare, duhet të tregohemi të civiluzuar të emancipuar sepse ne kemi avantazh ndaj tyre dhe duhet të tregohemi edhe Evropian. Asnjë nuk do të lëshoj pe në identitetin, gjuhën dhe historinë që i takojnë Maqedonisë mos i ndëgjoni propagandat, por duhet ti kuptojmë edhe kërkesat e tyre duhet vetëm ta konstatojmë se ashtu ka qenë historikisht. 

Mendoj se pak më me qetësi ti shohim punët sepse faza jonë tani është lënë në gjeopolitikë dhe e merr në dorë Evropa, e kush atyre mund tu thotë se një gjerman nuk është gjerman, pra ne kemi përparsi dhe kjo punë do zgjidhet së shpejti” /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share