Petrushevski: Vendi nuk mund të “pastrohet” nga korrupsioni i Qeverisë së udhëhequr nga LSDM-ja

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Brane Petrushevski në emsionin “Klan Debat” tha se çdo ditë do të publikohen emra të politikanëve dhe funskionarëve që kanë prona ndërsa nuk i kanë lajmëruar në Komisionin përkatës.

Vendi nuk mund të “pastrohet” nga korrupsioni, 30 milion euro nuk janë paraqitur nga ana 123 funskionar dhe politikan të cilët kanë prona, gjegjësisht ata nuk i kanë paraqitur në Komisionin kundër korrupsionit e që sipas ligjit e kanë patjetër ta bëjnë. Kemi problem serioz kjo u dëshmua edhe sot. Qeveria nuk u tregon kur vendos zyrtar nëpër institucionet. Bëhet fjalë për fshehje të pronos e kjo po e bën pushteti dhe Qeveria”, tha deputeti Petrushevski.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share