Pehçevski: Lëndët djegëse që po merren nga shtetet e rajonit, do të ndikojë në mjedisin jetësor të vendit tonë

Përfaqësuesi i OJQ-së Eko Sfest, Davor Pehçevski tha se përdorimi i lëndëve djegëse nga shtetet tjera do të ndikojë në vendin tonë me ndotje të mjedisit jetësor.

”Do të merren lëndë djegëse me të madhe nga shtetet e rajonit dhe shtetet tjera, kjo tek ne do të ndikojë në mjedisin jetësor. Edhe dimrin tjetër na kaploi kriza energjetike, këtë vit kemi shanse të reagojmë por nga viti tjetër duhet ta marrim me më seriozitet këtë punë” – tha Pehçevski. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share