Pas shiut të rrëmbyeshëm nuk ndalen telefonatat në ndihmën e shpejtë, dhjetëra qytetarë kërkojnë ndihmë

Mot I lig përcjellë me shi të rrëmbyeshëm, breshër, zbrazje të fuqishme elektrike dhe erë të përforcuar pasditen e sotme goditi edhe Shkupin. DIsa foto që vijnë në redaksinë e tv KlanM tregojnë për rrugë të vershuara drunjë të thyer e shumë dëme të tjera materiale.

Milica Buballo nga Ndihma e Shpejtë për Klan M thotë se me dhjetëra qytetarë kanë kërkuar ndihmë. Ndërsa një veturë e ndihmës së shpejtë është bllokuar në qytet.Milica Buballo nga Ndihma e Shpejtë për Klan M thotë se me dhjetëra qytetarë kanë kërkuar ndihmë dhe se të gjitha ekipet janë të shpërndara në qytet për të ofruar ndihmë. Ndërsa një veturë e ndihmës së shpejtë është bllokuar në qytet. Kjo që është te sheshi Skenderbeu është veturë e ndihmës së shpejtë që vjen nga ndonjë qytet i vendit dhe zakonisht bën transpoet të pacinetit prej ndonjë qyteti nuk di a ka pacient brenda

Lexo gjithashtu
Total
0
Share