Pagëzohet Sabit Geci, ish-komandanti ndërron fenë dhe emrin

Ish-komandanti i UÇK-së, Sabit Geci është pagëzuar në Famullinë e Shën Mëhillit në Doblibarë.

Përveç fesë, Sabiti e ka ndërruar emrin dhe se tani e tutje do të quhet Kastriot.

“Kastriot, unë po të pagëzoj në emër të Atit, të Birit e të Shpirtit Shenjt! Amen”, thuhet në njoftimin e Famullisë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share