Një tjetër ndryshim i madh në Instagram

Krijuesit e përmbajtjes nuk do të kenë më nevojë të mbështeten në mjete të jashtme për të planifikuar postimet e tyre në Instagram.

Instagram thuhet se po teston një mënyrë për të lejuar planifikimin e postimeve dhe rrotullimeve të përmbajtjes brenda vetë aplikacionit Instagram.

Përdoruesi i Twitter “WFBrother” postoi gjithashtu një pamje nga ekrani që tregon funksionin e përmendur.

Kur krijon një postim ose mbështjellje të re, përdoruesi mund të shkojë te “Cilësimet e avancuara”, ku mund të aktivizojë opsionin “Planifiko këtë postim”.

Aty mund të vendosni orën dhe datën që dëshironi të shfaqet postimi. Nëse është e nevojshme, është e mundur të ndryshohet data e takimit për të njëjtën përmbajtje.

Meta, e cila zotëron Instagramin, nuk ka njoftuar se kur funksioni do të bëhet i disponueshëm për përdoruesit standardë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share