Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe i Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut miratoi vendim, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 0,43% në raport me vendimin e datës 12.10.2022.

Çmimet e shitjes me pakicë të ЕUROSUPER BS-95 nuk ndryshon. Çmimet e shitjes me pakicë të ЕUROSUPER BS-98 ka rritje për 0,50 denarë/litër.

Nga data 18.10.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 – 89,00 (denarë/litër)
Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 – 91,50 (denarë/litër)
Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) – 103,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) – 98,50 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU – 51,034 (denarë/kilogram)

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share