Nga mesnata çmime të reja të derivateve të naftës

Kryetari i Komisionit Rregullativ për Energjetikë dhe shërbime të ujit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Marko Bislimovski deklaroi se do të kemi çmime të reja të derivateve të naftës që do të vlejnë nga mesnata.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Siç theksoi ai, nafta do të rritet për gjysmë denarë, ndërsa benzina do të lirohet për 1,50 denarë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Me njoftim zyrtar me çmimet e derivateve KRRE pritet të dalë gjatë ditës./KlanMacedonia/

Nga data 21.06.2022, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:
Benzinë motori EUROSUPER BS – 95 110,00 (denarë/litër)
Benzinë motori EUROSUPER BS – 98 112,00 (denarë/litër)
Naftë motori EURODIZEL BS (D-E V) 110,00 (denarë/litër)
Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 107,00 (denarë/litër)
Mazut М-1 SU 56,738 (denarë/kilogram)

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share