Neziri: Fëmijët në shoqatën për shkrimtarë, imagjinojnë për një botë më të mirë

Në emisionin ”Happy Day” në Klan M, Behare Neziri flet për fëmijet në shoqatën për shkrimtarë se si ata imagjinojnë për një botë më të mirë.

”Unë bëj vlersimet e veprave të tyre, besoni sa shumë interesante është bota e fëmijëve ata në shkrimet e tyre e shprehin atë që e shohin drejtpërdrejtë  i shkruajnë nënës, babait, vëllaut, motrës, natyrës. E shumë interesante se shkruajnë edhe për fenomenet e mëdha se si e duan botën, dëshira e tyre që kërkojnë paqe në botë dhe i vërejnë gjërat negative. Ata imagjinojnë një botë më të madhe dhe më të mirë për të jetuar” – deklaroi Behare Neziri. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share