Nevzat Bejta krah Ali Ahmetit në manifestimin e Rekës së Epërme

Ish kryetari i Komunës së Gostivarit Nevzat Bejta së bashku me liderin e BDI-së Ali Ahmeti kanë qenë të pranishëm në manifestimin e Rekës së Epërme – 2023” në organizimi të Shoqatës Kulturore Reka e Eperme.

Ahmeti theksoi se Reka është fakt kombëtar që me fanatizëm duhet ruajtur ndërsa shtori se edhe heroi Skënderbeu i takon kësaj trashigimie.

“Edhe Skënderbeu i takon kësaj trashigimie me monumentet e vjetra me studimet që bëhen, kështu që për ne Reka është fakt kombëtar që me fanatizem duhet ruajtur dhe dua ti inkurajoj dhe ti uroj Shoqatën e Rekës që ta ruajnë ta përparojnë kulturën, folklorin, gjuhën, të folmen e Rekës si trashigimi shumë e rëndesishme e shqiptareve jo vetëm në Maqedoni sepse Reka prek tre kufi Shqiperi ,Kosovë dhe Maqedoni”, tha Ahmeti.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share