Nënshkruhet marrëveshja për bashkfinancim të projektit për rrugën Tetovë-Prizren

Është nënshkruar marrëveshje për bashkfinancim të projektit për rrugën Tetovë-Prizren.

Ministri i Infrastrukturës në Kosovë, Liburn Aliu dhe Bekim Rexhepi- zëvendës minister i transportit dhe lidhjes kanë nënshkruar projektin sot.

Kjo rrugë lidhë dy autostrada ndërkombëtare të cilat kalojnë në dy anët e maleve të Sharrit – respektivisht lidhet auto rruga ruta evropiane E65 në Maqedoninë e Veriut me auto rutën E80 në Kosovë. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share