Në vendkalimin kufitar Tabanoc, deri në gjysëm ore pritje për hyrje dhe dalje nga RMV-ja

Intensiteti i qarkullimit në rrugët shtetërore jashtë qendrave të qytetit mëngjesin e sotëm është mesatar.

Për shkak të frekuencës së shtuar të automjeteve, në vendkalimin kufitar “Tabanoc” koha e pritjes për hyrje dhe dalje nga vendi është rreth 30 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi, thuhet në njoftimin nga AMSM.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme por në rrugë me lagështirë.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share