Në Shkup sanksionohen 164 vozitës, 43 për vozitje të shpejtë

Ministria e Brendshme dje (06.06.2022) ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara të veprimit në fushën e trafikut.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 164 masa, nga të cilat 43 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 17 masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, nëntë sanksione për kundërvajtje nga motoçiklistë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Janë vendosur 16 masa për përdorim të celularit, 12 sanksione për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, gjashtë për mospërdorim të rripit të…

Vazhdojnë kontrollet e aksionit të intensifikuar. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share