Në rethinën e Kumanovës gjendet granatë avioni 100 kilogramëshe e Luftës së Dytë Botërore

Një granatë avioni 100 kilogramëshe është raportuar se është gjetur në rrethinën e Kumanovës, qëndron në buletinin e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

“Më 01.08.2023 në ora 13.00 në SPB Kumanovës është denoncuar se në fshatin Psaçë, gjatë realizimit të punëve ndërtimore është gjetur granatë avioni e rëndë 100 kilogram, e cila buron nga Lufta e Dytë Botërore. Është kryer kontroll, ndërkaq nga ana e Drejtorisë për mbrojtje dhe shpëtim granata është tërhequr në mënyrë të sigurt për procedurë të mëtutjeshme”, thuhet në kumtesën e MPB-së.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share