Të punësuarit në Postat kombëtare para një jave filluan me protesta të përditshme paralajmëruese, duke kërkuar në fillim pagesën e pagave për shtator. Protestat u mbajtën gjatë pauzave në filialet në Shkup dhe në tërë shtetin.