Mjeku Roland Alili për herë të parë në Spitalin e Tetovës do të realizojë Liposuksion të të gjithë trupit

Të premten Spitali Klinik i Tetovës për herë të parë do të realizojë ndërhyrjen kirurgjikale “Liposuksion” i të gjithë trupit të cilën do ta realizojë Kirurgu tani më i njohur dhe më i suksesshmi Roland Alili ndërsa pacient është Gazetari, Nevrij Ademi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

” Sot përfunuan të gjitha analizat e duhura për ndërhyrjen kirurgjikale që do ta bëj në Spitalin Klinik të Tetovës, edhe pse shumica prej nesh kanë humbur besimin në shëndetësinë e vendit, unë do ua dëshmoj se tek ne ka edhe shumë Mjekë si Roland Alili të cilët mjekësisë së vendit tonë do ia rikthejnë besueshmërinë” – tha gazetari Ademi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Të premten Roland Alili do të realizojë ABDOMENOPLASTY dhe GYNECOMASTI apo thënë ndryshe LIPOSUCTION të të gjithë trupit sepse pas kësaj ndërhyrje do të vazhdojmë edhe me duart dhe këmbët. Pas disa ndërhyrjeve që kam realizuar në Turqi dhe suksesin e arritur që të humb mbi 110 kilogram është dashur që pjesën e mbetur ta heq me ndërhyrje kirurgjikale dhe për këtë trupin tim ja kam besuar më të mirit Roland Alili i cili me ndihmën e Zotit edhe kësaj herë do të ia del të bëj të pamundurën”.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share