Mitrovicasi kërcenon se do të hedh bomba ditën e xhuma në xhaminë e madhe në Mitrovicë

Një i ri që vije nga qyteti i Mitrovicës, me emrin Patrik Kurti, ka marrë vëmendjen e shumë qytetarëve.

Ai përmes TikTok-ut ka kërcënuar se do të hedh bomba ditën e premte kur falet namazi i xhumasë, shkruan Jepi zë.

Kurti ka folur në TikTik se do të marrë tri dardha dhe do t’i fus në xhamis që të vdesin sa ma shumë myslimanë.

Ndërsa thotë se do të shkojë në burg por jo për vrasje. e një personi po për 1999.

Ndryshe ky person është i njohur për deklaratat e tij skandaloze kindër myslimanrve, ushtrisë e policisë.

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share