Ministria e Kulturës: Po inspektohen hetimet për të përcaktuar shkaqet e zjarrit

MInistria e Kulturës rreth zjarrit të shkaktuar në ambientet e tyre për të cilën raportoi më herët tv KlanM deklarojnë se një zjarr i vogël ka rënë në ambientet e Ministrisë së Kulturës, i cili është shuar menjëherë nga punonjësit me një aparat kundër zjarrit. Sipas protokolleve të punës, të gjithë punonjësit e Ministrisë janë evakuuar në kohë. Është thirrur Shërbimi Zjarrfikës dhe një ekip i MPB-së, si dhe një ekip i Prokurorisë Publike, të cilët po kryejnë hetimet për të përcaktuar shkaqet e zjarrit dhe dëmet e mundshme të shkaktuara.

http://lanmacedonia.mk/zjarr-ne-ndertesen-e-minisitrise-se-kultures-ne-shkup/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share