Mijëra pinguinë ngordhin nga shpërbërja e akullit të Antarktidës

Një ngordhje katastrofike e zogjve të pinguinëve perandorë është vërejtur në Antarktik.

Sipas raportimit të UPI-it, në Antarktik kanë ngordhur deri në 10 mijë zogj të rinj.

Akulli i detit poshtë zogjve u shkri dhe u copëtua ku solli deri te ngordhja e tyre.

Kjo ngjarje është regjistruar nga satelitët dhe besohet të ketë ndodhur  në fund të vitit 2022.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share