Mickoski: Sonte Komiteti Ekzekutiv i VMRO-DPMNE-së do të diskutojë për referendum

Në vizitën e sotme në komunën e Aerodromit, kryetari i VMRO-DPMNE-së prof. Dr. Hristijan Mickoski, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarit lidhur me mbledhjen e sonte të Komitetit Ekzekutiv të VMRO-DPMNE-së, theksoi se Komiteti Ekzekutiv do të diskutojë dhe do të marrë vendim për disa pika, përfshirë propozimin për deklaratë për referendum, si dhe analizën e aktualitetit politik. dhe gjendjen ekonomike në vend.

Po, sot kemi seancë të Komitetit Ekzekutiv nga ora nëntë, nesër është Komiteti Qendror, do të diskutojmë për zhvillimet aktuale, gjithashtu do të dëshiroja që Komiteti Ekzekutiv të merrte një vendim për djegien e automjetit të deputetit në Prilep, deklaroi Mickoski.

Prilepi këto ditë është si Bejruti në kohët më të këqija, sot sërish një automjeti i ri i është djegur, dmth gjatë natës. Edhe për propozim për deklaratë referendumi, të shohim se çfarë lloj referendumi, kur do ta nisnim, si do ta fillonim, në çfarë do të fokusoheshim, etj, për të dëgjuar anëtarët e Komitetit Ekzekutiv të partisë çfarë mendojnë dhe analiza normale për situatën aktuale politike dhe ekonomike në vend, e cila është një temë standarde në ato pak orë kur mblidhet Komiteti Ekzekutiv. /KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share