Mickoski me porosi për popullin shqiptar: Nuk mund të ketë lumturi kolektive nëse populli maqedonas është i nënçmuar

Lideri i VMRO-DPMNE-së në paraqitjen e tij të sontme drejtoi një porosi deri te populli shqiptar duke ju thënë se kjo betejë ështe e perbashket, dhe se nuk do të ketë lumturi kolektive nëse populli maqedonas është i poshtëruar raporton KlanM.

Do më lejoni që të dërgoj një porosi deri tek shqiptarët. Kjo betejë është e përbashkët, e jona, për ardhmërinë tonë të përbashkët, siç ka qenë me shekuj dhe si do të jetë në ardhmërinë që do ta ndërtojmë së bashku. Nuk do të ketë lumturi kolektive nëse populli maqedonas është i poshtëruar.
Porosi deri tek maqedonasit: Të qëndrojmë të qetë dhe me dinjitet dhe me guxim të luftojmë për ardhmërinë tonë./KlanMacedonia/

 

Lexo gjithashtu
Total
0
Share