Mbërrijnë në Vlorë anijet që prodhojnë energji

Furnizimi me energji nga mjetet e marra me qira nis në Nentor, mbulon 15% të kërkesës së vendit

Kanë mbërritur në Portin e Vlorës dy anijet e marra me qira për prodhimin e energjisë elektrike. Mjetet lundruese janë të dy kompanive, njëra amerikane dhe tjetra italiane ndërsa kryeministri Edi Rama paralajmëroi se furnizimi me energji elektrike nga këto dy anije do të nis në muajin Nëntor.

Klan News

Lexo gjithashtu
Total
0
Share