Mavrovë-Rostushë: Arrihet censusi për zgjedhjen e kryetarit komunës

Po zhvillon zgjedhjet për kryetar komune në Mavrovë-Rostushë si dhe për këshilltar në komunën e Tetovës.

Sipas informacioneve të Klan M në Mavrovë-Rostushe është arritur censusi, deri në ora 15:00 të drejten e votës e kanë shfrytëzuar 3423 apo 34,41%.

Numri total që kanë të drejtë vote është 9948. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share