Luljeta Rama Muçaj flet për artin abstrakt

Në emisionin Happy Day në Klan Maqedoni, Luljeta Rama Muçaj flet për abstraksionin dhe realizmin si dhe dallimin mes tyre. Ku ajo në stilin e saj e ka gjetur vetën në abstraksion.

”Unë rrjedh prej një familje artistësh, ku edhe jam vajza e piktorit të ndjerë Kadrush Rama. Edhe gjithmonë babi ka pikturuar edhe në realizëm edhe në abstrakt, por mu mka flejt gjithmonë abstraksioni se është diçka që më flen dhe le kureshtje gjithmonë artistët të hulumtojnë se çka ka dasht të thotë me këtë” – tha Luljeta Rama Muçaj. /KlanMacedonia/

Lexo gjithashtu
Total
0
Share