LSDM: Faji për kaosin në Shkup është i VMRO-DPMNE-së

Faji për kaosin në Shkup dhe në ndërmarrjet publike nën autoritetin e qytetit është tërësisht i VMRO-DPMNE-së dhe kryetarit të shquar Hristijan Mickoski, thonë nga LSDM.

Sipas partisë në pushtet, partia më e madhe opozitare është përgjegjëse për situatën në kryeqytetin e vendit.

“VMRO-DPMNE ka shumicën në Këshillin e Qytetit të Shkupit dhe i emëron anëtarët e Bordit Drejtues në Ndërmarrjet Publike, të cilat janë organi më i lartë qeverisës. Të gjithë përveç njërit janë anëtarë të VMRO-DPMNE-së.

Shkupjanët nuk e meritojnë një autoritet që grinden publikisht për tenderë, ndikime dhe komisione, thuhet në njoftimin e LSDM-së.

Lexo gjithashtu
Total
0
Share