Lëvizja Besa: Pretendime evropiane nga Qeveria, e cila malltreton bashkëqytetarët me orë të tëra në kufi!

Lëvizja Besa përmes një komunikate me shkrim thotë se si çdo sezonë jemi duke ndjekur me vëmendje malltretimet që ju bëhen bashkëvendasëve të cilët rikthehen në vendlindje, pritjet e gjata nëpër kufijtë e vendit nuk i kanë hije një vendi që
pretendon të jetë pjesë e familjes së madhe evropiane. I njëjti regjim bëhet gati çdo vjet ndaj mërgatës tonë, ata të cilët më financat e tyre harxhojnë paratë e tyre në vendlindje, nga koha e
tyre e çmuar ata kthehen në vendin e tyre për të kaluar momente më familjarët e tyre.
Pushteti edhe njëherë tregon qasjen dhe respektin që ka ndaj mërgatës sonë, prandaj edhe kjo qasje është e papranushmë për Lëvizjen BESA, ku ne si parti opozitare së shpejti do bëjmë një
aksion simbolik në përkrahje të mërgatës tonë të cilët duket se nuk e marrin mirëseardhjen e merituar.
Mërgata shqiptare drejtpërsëdrejti ndikon në mirëqenien dhe të hyrat e vendit, shpenzimët që ata bëjnë shihen edhe të gjallërimi i bizneseve dhe veprimtarisë së qytetarëve.
Ne si Lëvizja BESA ju bëjmë APEL autoriteteve që të ndikojnë me urgjencë deri te pika e kontrollit kufitar dhe doganor që të veprojnë me efikasitet dhe secili mërgimtar të trajtohet
ngjajshëm sikur është familjar i tyre.
Mërgata mbetet detyrim i çdo qytetari në të gjitha perihdhët e vitit dhe subjekti ynë nuk do të qëndrojë duarkryç në situata të këtilla.
Do të bëjmë të pamundurën që t'u lehtësojmë rrugëtimin në kuadër të kushteve dhe mundësive që kemi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250
Lexo gjithashtu
Total
0
Share